foto

Oliver Breite

  • nar. 28.5.1963 (56 let)
    Výhodní Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zwei verlorene Schafe (TV film)
2014 Wilsberg - Nackt im Netz (TV film)
2013 Inga Lindström: Černá labuť (TV film)
2012 Bella Block - Unter den Linden (TV film)
Halbe Hundert (TV film)
Místo činu: Brémy - Svatební noc (TV film)
2011 Alles was recht ist - Sein oder Nichtsein (TV film)
Alles was recht ist - Väter, Töchter, Söhne (TV film)
Am Kreuzweg (TV film)
Was uns zusteht (studentský film)
2010 Lež má krátké nohy (TV film)
Liebe vergisst man nicht (TV film)
Masserberg (TV film)
Místo činu: Poslední pacient (TV film)
2009 Alles was recht ist - Die italienische Variante (TV film)
Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
Unter Verdacht - Tausend Augen (TV film)
2008 Alles was recht ist (TV film)
Liebe im Halteverbot (TV film)
Mordgeständnis (TV film)
Místo činu - Trest smrti (TV film)
Polizeiruf 110: Geliebter Mörder (TV film)
Tichá pošta (TV film)
2007 Alte Freunde (TV film)
Die Weihnachtswette (TV film)
Einfache Leute (TV film)
Ich bin eine Insel (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Menschenraub (TV film)
Tatort - Bevor es dunkel wird (TV film)
Wie küsst man einen Millionär? (TV film)
2006 K3 - Kripo Hamburg: Gefangen (TV film)
Nachtschicht - Der Ausbruch (TV film)
Temná minulost (TV film)
2005 Hledám maminku (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Ein anderer Mann (TV film)
Poklad bílých sokolů
Tatort - Letzte Zweifel (TV film)
2004 Der weisse Afrikaner (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Fieber
K3 - Kripo Hamburg: Porzellan (TV film)
2003 K3 - Kripo Hamburg: Auf dünnem Eis (TV film)
Lásce neporučíš (TV film)
Nebezpečné pocity (TV film)
Polizeiruf 110 - Verloren (TV film)
2002 Brief des Kosmonauten, Der
2001 Die Erpressung - Ein teuflischer Pakt (TV film)
2000 Stubbe - Von Fall zu Fall: Blattschuss (TV film)
1999 Nočňátka
1990 Albert Einstein

TV seriály

2018 Milk & Honey (TV seriál)
Angebot und Nachfrage (E02)
SOKO Hamburg (TV seriál)
Mitten ins Herz (S01E05)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vater, Mutter, Kind (S11E02)
2010 Kriminalista (TV seriál)
Amok (S04E05)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
Flemming (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Post Mortem (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace