foto

Tim Rice

  • nar. 10.11.1944 (73 let)
    Amersham, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Jesus Christ Superstar Live in Concert (divadelní záznam) - kniha
2012 Jesus Christ Superstar live (divadelní záznam) - kniha
2003 Chess - kniha
1999 Josef a jeho skvostný plášť - kniha
1996 Evita - kniha
1985 Chess Moves - kniha
1973 Jesus Christ Superstar - kniha
1972 Jeesus Kristus Supertähti (divadelní záznam) - kniha

TV seriály

2006 Metropolitan Opera: Live in HD (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 The David Essex Story
To Be Frank, Sinatra at 100
2013 Agnetha - ABBA a co bylo pak (TV film)
1978 The Songwriters (TV seriál)

TV pořady

1993 The 65th Annual Academy Awards (TV pořad)
1980 34th Annual Tony Awards, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace