foto

Jaroslav Vrchlický

  • nar. 17.2.1853
    Louny, Rakouské císařství
  • zem. 9.9.1912 (59 let)
    Domažlice, Čechy, Rakousko-Uhersko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Smrt Hippodamie (divadelní záznam) - divadelní hra
2000 Smrt Hippodamie (divadelní záznam) - divadelní hra
1982 Pouť králů (TV film) - divadelní hra
1978 Smír Tantalův (divadelní záznam) - divadelní hra
1973 Noc na Karlštejně - divadelní hra
1965 Noc na Karlštejně (TV film) - divadelní hra
1919 Noc na Karlštejně - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Křižáček - povídka
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace