foto

Eva Košlerová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Prsten kohouta Alektrya (TV film)
1996 Jak si pan Pinajs kupoval od kocoura sádlo (TV film)
1990 Zachýsek, zvaný Rumělka (TV film)
1988 Co medvědi nevědí (TV film)
Motanice (TV film)
Paní Liška (TV film)
1986 Jak se mele babí hněv (TV film)
1984 Až já budu královna (TV film)
Chytrá princezna (TV film)
Tlustý pradědeček (TV film)
Zlaté kapradí (TV film)
1983 Velká kočičí pohádka (TV film)
1982 Jak Jaromil ke štěstí přišel (TV film)
To se ti povedlo, Julie (TV film)
1981 Burácení s Burácem (TV film)
1980 Meluzína (TV film)
Sestřičky růží (TV film)
1974 Lesní ženka (TV film)
1971 Princ Bajaja

TV seriály

1984 Příběhy včelích medvídků (TV seriál)
1981 Pohádky z lipových špalíčků (TV seriál)
1979 Už nám byly tři (TV seriál)

TV pořady

1977 Roste, kvete, zelená se (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

1984 Příběhy včelích medvídků (TV seriál) - kniha
1981 Pohádky z lipových špalíčků (TV seriál) - kniha