foto

Richard Grove

  • nar. 1955
    Phoenix, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Aliens vs. A-holes
2005 Cerebral Print: The Secret Files
1995 Vlak plný peněz
1994 Confessions: Two Faces of Evil (TV film)
Scanner: Policajt
1993 Darkness Before Dawn (TV film)
Marked for Murder (TV film)
Najatá k zabíjení
Nejvyšší spravedlnost
Perry Mason: Příběh vražedného polibku (TV film)
Rána bez milosti
1992 Armáda temnot
Trýznivé pochybnosti (TV film)
1991 Bod zlomu
Není v tomto vesmírném prostoru zabijáků (TV film)
1990 Jako anděl

TV seriály

1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Great Mistake (S01E22)
Pohotovost (TV seriál)
Přátelská palba (S04E03)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Druhá duše (S01E04)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Východiska (S02E01)
1993 Superman (TV seriál)
Vesmírní jezdci (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Shannon's Deal (TV seriál)
The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace