foto

Charlet Chung

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Magic Camp
2015 Ana Maria in Novela Land
2008 Broken Angel
Sincerely, Ted L. Nancy (TV film)
2007 Cheerleader Camp (TV film)

TV seriály

2019 Carmen Sandiego (TV seriál)
Becoming Carmen Sandiego: Part I (S01E01)
Rychle a zběsile: Závodníci v utajení (TV seriál)
Směr Vegas (E08)
Zážeh (E07)
Poslední klíč (E06)
další epizody (7)
2016 Grace a Frankie (TV seriál)
Kuře (S02E06)
2014 Mystery Girls (TV seriál)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a vousatý bandita (S05E02)
2010 Na parket! (TV seriál)
Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Blaženost (S06E04)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Brothers & Sisters (S02E01)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Roe (S05E08)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat ze tmy (S05E10)
2007 Cory in the House (TV seriál)
Side Order of Life (TV seriál)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Definitivní trest: Konečné odvolání (S03E20)
2004 Drake a Josh (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky