foto

Charlet Chung

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Magic Camp
2015 Ana Maria in Novela Land
2008 Broken Angel
Sincerely, Ted L. Nancy (TV film)
2007 Cheerleader Camp (TV film)

TV seriály

2016 Grace and Frankie (TV seriál)
The Chicken (S02E06)
2014 Mystery Girls (TV seriál)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a vousatý bandita (S05E02)
2010 Na parket! (TV seriál)
Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Blaženost (S06E04)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat ze tmy (S05E10)
2007 Cory in the House (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Side Order of Life (TV seriál)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Definitivní trest: Konečné odvolání (S03E20)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace