foto

Dennis Weaver

  • nar. 4.6.1924
    Joplin, Missouri, USA
  • zem. 24.2.2006 (81 let)
    Ridgway, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Muž z Virginie (TV film)
V pravé poledne (TV film)
V zajetí hlubin
1998 Kaňon divokých koček
1997 Rudá krev (TV film)
Seduction in a Small Town (TV film)
1995 Čtvrťák a Pepř
1994 Policajti ve výslužbě (TV film)
1992 Mastergate (TV film)
1990 Globalnyj forum
1989 The Return of Sam McCloud (TV film)
1988 Nehoda na silu 7 (TV film)
1987 Bluffing It (TV film)
1986 Winner Never Quits, A (TV film)
1985 Going for the Gold: The Bill Johnson Story (TV film)
1983 Kokain: Pokušení mužů (TV film)
1982 Don't Go to Sleep (TV film)
1981 Poslední den lásky (TV film)
1980 Amber Waves (TV film)
Ordeal of Dr. Mudd, The (TV film)
Where Have All the Children Gone (TV film)
1979 Stone (TV film)
The Ordeal of Patty Hearst (TV film)
1978 Ishi: The Last of His Tribe (TV film)
Islander, The (TV film)
1977 Cry for Justice
Intimate Strangers (TV film)
1976 John Denver Special, The (TV film)
1973 Female Artillery (TV film)
Terror on the Beach (TV film)
1972 Great Man's Whiskers, The (TV film)
Rolling Man (TV film)
1971 Co je s Helenou?
Duel (TV film)
Forgotten Man, The (TV film)
1970 McCloud: Who Killed Miss U.S.A.? (TV film)
Sledge
1968 Mission Batangas (TV film)
1967 Gentle Giant
1966 Souboj u El Diablo
Way... Way Out
1960 Hodiny odvahy
1958 Dotek zla
1956 Navy Wife
1955 Chief Crazy Horse
Seven Angry Men
Storm Fear
Ten Wanted Men
1954 Dangerous Mission
Dragnet
Mosty na Toko-Ri
1953 Column South
It Happens Every Thursday
Law and Order
The Golden Blade
The Lawless Breed
The Man from the Alamo
The Mississippi Gambler
The Nebraskan
The Redhead from Wyoming
War Arrow
1952 Horizons West
The Raiders

TV seriály

2002 Simpsonovi (TV seriál)
Poslední pistolník na Západě (S13E12)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
1990 Captain Planet (TV seriál)
1987 Buck James (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
1979 Stone (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Pearl Harbor (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1967 Gentle Ben (TV seriál)
1964 Kentucky Jones (TV seriál)
1961 The Twilight Zone (TV seriál)
Shadow Play (S02E26)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

2015 Mama Mae: The Life and Music of Mae Boren Axton
2003 50 Greatest TV Animals (TV film)
2000 Intimate Portrait: Linda Evans (TV film)
1999 Subdivide and Conquer: A Modern Western (TV film)
1995 Great Battles of the Civil War, The (TV seriál)
Visions of a New World
1992 Earth and the American Dream - vyp.
1990 Dennis Weaver's Earthship
1987 Citizen Steve

TV pořady

2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad) - a.z.
1996 American Film Institute Salute to Steven Spielberg, The (TV pořad)
1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
Wildest West Show of the Stars, The (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1975 American Film Institute Salute to Orson Welles, The (TV pořad)
1970 Swing Out, Sweet Land (TV pořad)
1962 The Match Game (TV pořad)
1959 The 11th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1970 McCloud (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace