foto

Joo-sang Yoon

  • nar. 25.6.1949 (71 let)
    Okres Yangpyeong, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pollaloideu
2013 Hoichoi
2011 Hoichori
2007 Jugeodo haepi ending
Yonguijudo miseu sin
2006 Radio seuta
2005 6woleui ilgi
Soupeři
Wangui namja
2004 Arahan jangpung daejakjeon
Geomi sup
Hyojadong ibalsa
Thomas Ahn Jung-geun
2003 Naechyureol siti
Seokkeul
2002 D.I.L.
Mudjima paemilli
2001 Igeoshi beobida
Killeodeului suda
1999 Ring
Swiri
Yuryeong
1998 Gimaghin sanaedeul
1995 Namjanun goerowe

TV seriály

2018 Dangshinui hawooseuhelpeo (TV seriál)
Radio romaenseu (TV seriál)
Sasaenggyeoldan romaenseu (TV seriál)
Sumbaggokjil (TV seriál)
2017 Myeongbulheojeon (TV seriál)
Nae namjaeui bimil (TV seriál)
2016 Annyeong nae sojeonghan saram (TV seriál)
Cheonsangeui yaksok (TV seriál)
Dasi sijaghae (TV seriál)
Goot waipeu (TV seriál)
Miseseukab 2 (TV seriál)
2015 Naui yoogamseureowoon namjachingoo (TV seriál)
Sangryusawhe (TV seriál)
Woori yeopjibe EXOga sanda (TV seriál)
2014 Cheongugeui nunmul (TV seriál)
Eunggeubnamnyeo (TV seriál)
Teuroteuui yeonin (TV seriál)
2013 Ddaddeukhan mal hanmadi (TV seriál)
Neoui moksoriga deulleo (TV seriál)
Sachoonki medeulri (TV seriál)
2012 Aidu aidu (TV seriál)
Arangsaddojeon (TV seriál)
Deuramaui jewang (TV seriál)
Geudaeupin motsalah (TV seriál)
Gyeolhonui kkomsoo (TV seriál)
Hakgyo 2013 (TV seriál)
Hanbando (TV seriál)
2011 Dongan minyeo (TV seriál)
Neujeoseo mianhae (TV seriál)
Padam padam ... keuwa keunyeoui shimjangbakdongsori (TV seriál)
Ssain (TV seriál)
Teukbyeol susadae MSS (TV seriál)
2010 Bujaeui tansaeng (TV seriál)
Daemul (TV seriál)
Gajokeui bimil (TV seriál)
Kim Soo Ro (TV seriál)
Wooteoyo eomma (TV seriál)
2009 Ailiseu (TV seriál)
Episode 20 (S01E20)
Episode 19 (S01E19)
Episode 18 (S01E18)
další epizody (20)
Geujeo barabodaga (TV seriál)
Jamyeonggo (TV seriál)
Sol yakgukjip adeuldeul (TV seriál)
2008 Baramui hwawon (TV seriál)
Daehanminguk byeonhosa (TV seriál)
Nuguseyo? (TV seriál)
Seutaui yeonin (TV seriál)
Taeyanghee yeoja (TV seriál)
Woking mam (TV seriál)
Yeonae kyeolhon (TV seriál)
2007 Aeeo siti (TV seriál)
Kyeongseong seukaendeul (TV seriál)
Myeoneuri jeonseongsidae (TV seriál)
Okseon hawooseu (TV seriál)
2006 Moojeokeui nakhasan yowon (TV seriál)
2005 Dalkomhan seupai (TV seriál)
2004 Hyeongsoonimeun yeolahob (TV seriál)
Jang Gil San (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)
Samakuisaem (TV seriál)
2002 Saeksopongwa chapssaltteok (TV seriál)
2000 Medikeol senteo (TV seriál)
1998 Samgimsidae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky