foto

Urs Remond

  • nar. 12.10.1964 (54 let)
    Neukirchen-Vluyn, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Schuld (TV film)
Justice - Verstrickt im Netz der Macht
Rosamunde Pilcher - Das Geheimnis der Blumeninsel (TV film)
2014 Tigers
2013 Iron Wolf
2011 Rosamunde Pilcher: Nebezpečný příboj (TV film)
2010 Rosamunde Pilcherová: Presumpce lásky (TV film)
2009 Die Alpenklinik - Riskante Entscheidung (TV film)
2006 Ein starkes Team - Gier (TV film)
2002 Edgar Wallace - Die vier Gerechten (TV film)
2000 Zlatý chlapec (TV film)
1999 Abendland
Škola smrti (TV film)
1996 Ein Mord auf dem Konto (TV film)
1994 Birkenhof & Lerchenau (TV film)
1992 Heiß - Kalt
1991 Milena
1987 Otto - Der Neue Film

TV seriály

2014 37 dní od atentátu k válce (TV seriál)
Jeden dlouhý víkend (E03)
Jeden týden v červenci (E02)
Jeden měsíc v létě (E01)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Der Lockvogel (S02E08)
Kobra 11 (TV seriál)
Na vlastní pěst (S19E07)
2011 V utajení (TV seriál)
Uberlin (S02E12)
2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Klaun (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Mobbing Girls (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál) - herec, a.z.
Lexx (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Falešní policisté (S01E07)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Auto Fritze (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Insel der Träume (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Das Findelkind (S01E20)
Hochzeitstag (S01E19)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Sexy milenec (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace