foto

Godfrey James

  • nar. 16.4.1931 (87 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Kouzelné zrcadlo
Kouzelné zrcadlo 2: Kachní hra
Spellbreaker: Secret of the Leprechauns
1995 Leapin' Leprechauns
1993 Zamilovaná princezna
1991 Trauma (TV film)
1989 Dobrodružství Viléma Tella - a.z.
1987 Out of Order
1984 Camille (TV film)
1982 Gulliver in Lilliput (TV film)
1976 At the Earth's Core
1975 Hostages, The
Under Western Eyes (TV film)
Časem zapomenutá země
1973 Two Women (TV film)
1972 Hide and Seek
1971 The Blood on Satan's Claw
Villain
1970 Soukromý život Sherlocka Holmese
Vertige pour un tueur
Volání smrti
1969 The Oblong Box
1968 Lovci čarodějnic
1966 Devil's Eggshell, The (TV film)
1964 Seance za deštivého odpoledne
1962 Amorous Prawn, The

TV seriály

2001 Nekonečný svět (TV seriál)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
1993 Chris Cross (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt na mysu (S02E01)
1989 About Face (TV seriál)
Labours of Erica, The (TV seriál)
Shadow of the Noose (TV seriál)
1987 Truckers (TV seriál)
Villém Tell (TV seriál)
Wish Me Luck (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Návrat Antelopy (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
1984 Cold Warrior (TV seriál)
I Thought You'd Gone (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
The Tripods (TV seriál)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Pryč s bohatstvím (S05E11)
1982 Union Castle (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Fanny by Gaslight (TV seriál)
Into the Labyrinth (TV seriál)
Seconds Out (TV seriál)
1979 Aphrodite Inheritance, The (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Born and Bred (TV seriál)
Hawkmoor (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
The Standard (TV seriál)
1977 Raffles (TV seriál)
1976 Life and Death of Penelope (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
The Rules of Luton (S02E08)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Boy with Two Heads, The (TV seriál)
Melissa (TV seriál)
Moody and Pegg (TV seriál)
The Carnforth Practice (TV seriál)
1973 Away from It All (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
1972 Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Lotus Eaters, The (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Cousin Bette (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
Trial (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
In Loving Memory (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
The Basil Brush Show (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
Man of our Times, A (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Valiant Varneys, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace