foto

Martha Coolidge

  • nar. 17.8.1946 (71 let)
    New Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Music, War and Love
2009 Americká děvčata: Odvážná Chrissa
Nora Roberts: Pocta (TV film)
2006 Holky v balíku
2004 Princ a já
Twelve Days of Christmas Eve, The (TV film)
2001 Autokino Plameňák (TV film)
Dobrák Dan (TV film)
2000 Kdyby zdi mohly mluvit 2 (TV film)
1999 Černá Carmen Dorothy Dandridge (TV film)
1997 Tanec na vlnách
1995 Tři přání
1994 Angie
1993 Ztraceni navždy
1992 Zamilovaná (TV film)
1991 Popínavá růže
Tajuplný ráj (TV film)
1989 Ráj detektivů (TV film)
1988 Plain Clothes
1985 Skutečný genius
1984 City Girl
Sexuální potěšení
1983 Dívka z údolí
1975 Not a Pretty Picture

TV seriály

2018 Siren (TV seriál)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
The Famous Ventriloquist Did It (S01E03)
2014 Killer Women (TV seriál)
Noční směna (TV seriál)
Pokrevní bratři (S01E07)
2012 The Unknown (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2007 Tráva (TV seriál)
Shit Highway (S03E04)
2006 Žralok (TV seriál)
2005 Huff (TV seriál)
Všechny trable světa (S01E12)
2001 Leap Years (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1978 Winners (TV seriál)

Dokumentární

1978 Bimbo
1976 Employment Discrimination: The Troubleshooters
1974 More Than a School
Old-Fashioned Woman
1972 David: Off and On

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace