foto

Martha Coolidge

  • nar. 17.8.1946 (73 let)
    New Haven, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Music, War and Love
2009 Americká děvčata: Odvážná Chrissa
Nora Roberts: Pocta (TV film)
2006 Holky v balíku
2004 Princ a já
The Twelve Days of Christmas Eve (TV film)
2001 Autokino Plameňák (TV film)
Dobrák Dan (TV film)
2000 Kdyby zdi mohly mluvit 2 (TV film)
1999 Černá Carmen Dorothy Dandridge (TV film)
1997 Tanec na vlnách
1995 Tři přání
1994 Angie
1993 Ztraceni navždy
1992 Zamilovaná (TV film)
1991 Popínavá růže
Tajuplný ráj (TV film)
1989 Ráj detektivů (TV film)
1988 Plain Clothes
1985 Skutečný genius
1984 City Girl
Sexuální potěšení
1983 Dívka z údolí
1975 Not a Pretty Picture

TV seriály

2018 Siréna (TV seriál)
Showdown (S01E06)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
The Famous Ventriloquist Did It (S01E03)
2014 Killer Women (TV seriál)
Noční směna (TV seriál)
Pokrevní bratři (S01E07)
2012 The Unknown (TV seriál)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pokojová služba (S12E04)
2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Až se voda s ohněm shodne (S11E08)
Vezmi si můj život (S10E20)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Pravdivější lži (S03E14)
2007 Žralok (TV seriál)
Porn Free (S01E19)
Tráva (TV seriál)
Shit Highway (S03E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Drom (S07E13)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Živoucí legenda (S07E09)
2005 Huff (TV seriál)
Všechny trable světa (S01E12)
2002 Sex ve městě (TV seriál)
Miluji New York (S04E18)
Nápad s Vogue (S04E17)
2001 Leap Years (TV seriál)
1987 Pásmo soumraku (TV seriál)
Joy Ride / Shelter Skelter / Private Channel (S02E09)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Welcome to Winfield / Quarantine (S01E17)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Night of the Meek / But Can She Type? / The Star (S01E13)
1977 Winners (TV seriál)

Dokumentární

1978 Bimbo
1976 Employment Discrimination: The Troubleshooters
1974 More Than a School
Old-Fashioned Woman
1972 David: Off and On

Herecká filmografie