foto

Jacqueline Tong

  • nar. 21.5.1951 (68 let)
    Bristol, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Angel
2005 Dvacet tisíc ulic pod nebem (TV film)
2003 Promoted to Glory (TV film)
2001 The Life and Adventures of Nicholas Nickleby (TV film)
1999 David Copperfield (TV film)
1994 Princezna Caraboo
1992 Growing Rich (TV film)
1979 Fat (TV film)
1978 One and Only Phyllis Dixey, The (TV film)

TV seriály

2011 Skins (TV seriál)
Everyone (S05E08)
2008 Milenky (TV seriál)
2003 Trust (TV seriál)
2001 The Cazalets (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1995 Pigeon Summer (TV seriál)
Politikova žena (TV seriál)
1994 Middlemarch (TV seriál)
1992 Growing Rich (TV seriál)
1990 The Gift (TV seriál)
1988 Campaign (TV seriál)
1987 Heart of the Country (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1978 Spearhead (TV seriál)
1977 Hard Times (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace