foto

Susan Wooldridge

  • nar. 31.7.1952 (67 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dans La Lumiere
2010 Tamara Drewe
2007 Záplava
2006 Pinochet in Suburbia (TV film)
2005 Dvacet tisíc ulic pod nebem (TV film)
The Commander: Blackdog (TV film)
The Commander: Virus (TV film)
1994 Butter (TV film)
1992 Gerald nebo Geraldina?
Hummingbird Tree, The
1991 Strach ze tmy
Twenty-One
1990 Crimestrike
Krysař (TV film)
1989 Jak prorazit v reklamě
Sbohem, blues
1987 Loyalties
Naděje a sláva
1986 Hra na vraždu (TV film)
1985 Time and the Conways (TV film)
1984 Frankenstein (TV film)
1978 Křik
1977 Heydays Hotel (TV film)
1975 Obnažený státní úředník (TV film)
1974 Butley

TV seriály

2019 Válka světů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2018 Skandál po anglicku (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 Still Star-Crossed (TV seriál)
Hell Is Empty and All the Devils Are Here (E06)
Nature Hath Framed Strange Fellows in Her Time (E05)
Pluck Out the Heart of My Mystery (E04)
další epizody (6)
2014 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Mimo dobro a zlo 2 (S08E06)
Mimo dobro a zlo 1 (S08E05)
2008 Hercule Poirot (TV seriál)
Kočka mezi holuby (S11E02)
2006 Eleventh Hour (TV seriál)
2004 The Brief (TV seriál)
The Courtroom (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Umění žít (S06E01)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Mrs. Bradley Mysteries, The (TV seriál)
Čarodějnice školou povinné (TV seriál)
1997 Underworld (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Under the Hammer (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Medics (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
A TV Dante (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Small Assassin (S02E06)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
Tickets for the Titanic (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
1984 Perla v koruně (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Lady Killers (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Víkend na venkově (S04E13)
1979 Dostihy (TV seriál)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2008 The Story of the Costume Drama (TV seriál)
2002 Arena: Harold Pinter (TV film)
1975 Arena (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky