foto

Warren Stevens

  • nar. 2.11.1919
    Clarks Summit, Pennsylvania, USA
  • zem. 27.3.2012 (92 let)
    Sherman Oaks, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Carts
Solicitor, The
2004 Drsné městečko (TV film)
1991 Policajt samurai
1983 Stroker Ace
1980 High Ice (TV film)
1979 Rebels, The (TV film)
1978 Báječný kapitán Nemo (TV film)
1976 Student Body, The
1968 Madigan
The Sweet Ride
1966 American Dream, An
Cyborg 2087
Gunpoint
Madame X
1962 Belle Sommers (TV film)
Stagecoach to Dancers' Rock
40 Pounds of Trouble
1960 Simon Lash: The Black Book (TV film)
1959 No Name on the Bullet
1958 Hot Spell
Intent to Kill
Man or Gun
The Case Against Brooklyn
1956 Accused of Murder
On the Threshold of Space
The Price of Fear
Zakázaná planeta
1955 Duel on the Mississippi
Hnízdo lupičů
The Man from Bitter Ridge
Women's Prison
1954 Black Tuesday
Bosonohá komtesa
Gorilla at Large
1953 Shark River
The I Don't Care Girl
1952 Deadline - U.S.A.
O. Henry's Full House
Phone Call from a Stranger
Red Skies of Montana
Something for the Birds
Wait Till the Sun Shines, Nellie
1951 Follow the Sun
Mr. Belvedere Rings the Bell
The Frogmen

TV seriály

1994 Pohotovost (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1983 Mr. Wizard's World (TV seriál)
1981 Behind the Screen (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 Mobile One (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
Chase (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
Return to Peyton Place (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1970 Paris 7000 (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Byť zvána jinak (S02E21)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Brenner (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Pursuit (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Playwrights '56 (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
Justice (TV seriál)
Medic (TV seriál)
1953 The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
The Web (TV seriál)
Trap, The (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace