foto

Kristýna Šebíková

  • nar. 30.11.1989 (29 let)
    Brno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Sebemilenec (TV film)
2012 Definice lásky (TV film)
Šťastný smolař (TV film)
2010 Tajemství (studentský film)

TV seriály

2017 Policie Modrava (TV seriál)
Případ starosta (S02E04)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Porod (E02)
Dárek (E01)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Problémy terapie (S03E07)
2010 Cesty domů (TV seriál)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Vraždil ze zoufalství (S01E18)

Host

TV pořady

2013 Vylomeniny (TV pořad)
2007 Záhady Toma Wizarda (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace