foto

Patrik Holubář

  • nar. 2.8.1990 (30 let)
    Rychnov nad Kněžnou, Československo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tuláci (studentský film)
Úhoři mají nabito
2018 Jan Palach
2017 Bukaj (studentský film)
Špína
2016 Elixír života
ZOO
2015 Brudermord (amatérský film)
David
2014 Before the Sun Goes Down
Šťastná

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Všechny barvy léta (E11)
2019 Jak si nepodělat život (TV seriál)
Můj bezvadnej život (E03)
Modrý kód (TV seriál)
Báječní mladí muži (S04E06)
Rapl (TV seriál)
Kebab Aleppo (S02E09)