Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julie Strnadová je svědkem vraždy. Vidí vraha, ale není schopna proti němu svědčit. Julie totiž trpí vzácnou nemocí prosopagnosií. Nepamatuje si a nerozeznává obličeje. Nikoho, ani svých blízkých. Dokonce nepoznává ani sebe v zrcadle. Jenomže to vrah neví. Chce si Julii najít a odstranit ji. Navíc Julie není žádné neviňátko. Jezdí s taxíkem a jak vyšetřovatelé brzy zjistí, v taxíku rozváží kokain. Je drogová dealerka. A v trafice, kde se stala vražda je místo, na kterém si Julie vždycky vyzvedne zásilku. Říká policii pravdu? Nebo se jenom snaží zmanipulovat Toma, který si Julii pustil k tělu víc, než se to líbí jeho kolegům? Ale možná to naopak Tom využije k tomu, aby zjistil pravdu? (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Náhodou pěkný díl, s mojí oblíbenou Bárou Jánovou. A jestliže už byla v jednom dílu Specialistů, tak musím konstatovat, že už jsem tu jednou psala do komantáře, že jiná herečka tu také hrála 2x. Ale u Báry mi to nevadí. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem si u Špecialistů celkem zvykl, že herci jsou používáni opakovaně, ale ta Barbora Jánová, to už je opravdu vrchol, když v seriálu hraje už třetí roli… Nejprve v S02E01 Krevní pouto hraje Petru Michelskou, která je spolupachatelkou přepadení autobazaru, potom v S03E52 Podlé motivy hraje Vandu Horovou, která je přítelkyní vraha a nyní hraje Julii Strnadovou, která je svědkyní vraždy. Obdobně Aleš Balda hrající v S02E15 Naslepo, S02E34 Náklad smrti a nyní už jeho třetí role. Opravdu úlet. Další stále se opakující věcí, už jsem psal několikrát, je neustálá spojitost Špecialistů s danými případy, prostě tahle se stane svědkyní vraždy a zrovna okolo jede Beran a ona mu drze vleze do auta a když to není tohle, tak se do něčeho namočí Strouhalova neteř, nebo Šafářové fotograf, nebo Beranův synovec či bývalý parťák z armády atd. atd. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět zvláštní náhody a zavlečení někoho ze specialistů do případu, vyšetřování opět tragické, ale kupodivu se na to koukat dalo. Sice teda to drogové dealování plus podcast mi k herečce moc nesedlo, ale co už. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama