foto

Jozef Medveď

  • nar. 5.3.1927
    Brezno, Slovensko, Československo
  • zem. 30.8.1984 (57 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1984 Na druhom brehu sloboda
1981 Štrnásť výstrelov (TV film)
1980 Živá voda
1977 Dvere dokorán
Rača, láska moja
1976 Zypa Cupak (TV film)
1975 Brána k domovu (TV film)
1973 Vrchárska balada (TV film)
1972 Krčmársky král' (TV film)
Plamene (TV film)
1971 Katakomby (TV film)
1970 Maroško študuje
1969 Čierna minúta
1968 Maroško (TV film)
Výšiny (TV film)
1964 Pre mňa nehrá blues
1961 Tri razy svitá ráno
1960 Jerguš Lapin
1958 V hodine dvanástej
1956 Previerka lásky
1955 Štvorylka

TV seriály

1978 Nech žije deduško (TV seriál)

Dokumentární

1976 Detský rok (TV seriál)
1953 Estráda
1952 Banícka mladosť
Závodný klub
Ľudoví umelci
1951 Mária Justinová

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 Zypa Cupak (TV film)
1972 Plamene (TV film)
1960 Jerguš Lapin

TV seriály

1975 Naši synovia (TV seriál)

Dokumentární

1952 Ľudoví umelci

Herecká filmografie

Filmy

1973 Vrchárska balada (TV film)

TV seriály

1983 V službách zákona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace