foto

Ian Toynton

  • nar. 1946

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Supreme Courtships (TV film)
2002 Shadow Realm (TV film)
2000 Adrenaline Run (TV film)
1996 Bermudský trojúhelník (TV film)
The Cape (TV film)
1995 Annie: Královská dobrodružství (TV film)
1991 Červená liška (TV film)
1990 Pokojská (TV film)
1989 The Saint: The Brazilian Connection (TV film)
1986 Čtvrté patro (TV film)

TV seriály

2018 Tým SEAL (TV seriál)
No Man's Land (S01E15)
2017 Tým SEAL (TV seriál)
Collapse (S01E05)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Domov (S02E08)
Vražedné Miami (TV seriál)
Fairy Tales & Frozen Truths (S02E18)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Jeden den v životě (S12E11)
Mozek v robotovi (S12E02)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Torax, trombóza a trojka (S01E18)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Hlava u pilíře (S11E19)
Vražda šovinisty (S11E12)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Poslední případ (S10E22)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Utajená nehoda (S10E01)
Hřebík do rakve (S09E22)
Emigrantka v jezeře (S09E16)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Řezník v autě (S09E03)
Tajemství žádosti o ruku (S09E01)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt komika (S08E08)
Budoucnost v minulosti (S08E01)
Mezera v kódu (S07E06)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vzpomínky v mělkém hrobě (S07E01)
Změna hry (S06E23)
Bikiny v polévce (S06E14)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Doktorka z fotografie (S06E09)
Mastodont v laboratoři (S06E01)
Začátek na konci (S05E22)
další epizody (4)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Poslové ve fontáně (S05E01)
Vražda v nočním klubu (S04E25)
Dívka v masce (S04E22)
další epizody (4)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Amíci v Anglii (S04E01)
Dítě ve větvích (S03E12)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Lebka na předním skle (S03E01)
O.C. (TV seriál)
The End's Not Near, It's Here (S04E16)
The Shake Up (S04E14)
The Groundhog Day (S04E12)
2006 O.C. (TV seriál)
The Chrismukk-huh? (S04E07)
The Sleeping Beauty (S04E05)
The Avengers (S04E01)
další epizody (7)
2005 O.C. (TV seriál)
The Chrismukkah Bar Mitz-vahkkah (S03E10)
The Disconnect (S03E09)
The Last Waltz (S03E04)
další epizody (9)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The SnO.C. (S02E05)
The Distance (S02E01)
The Rivals (S01E17)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S03E18)
Day 3: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S03E17)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Minimální ostraha (S01E08)
O.C. (TV seriál)
The Gamble (S01E03)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S03E08)
Day 3: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S03E07)
Day 3: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S03E04)
další epizody (8)
Drzá Jordan (TV seriál)
Family Ties (S02E11)
2002 For the People (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Don't Look Back (S02E08)
Bombs Away (S02E02)
For Harry, with Love & Squalor (S01E19)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Digger: Part 1 (S01E08)
Believers (S01E06)
Noční přízraky (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Polibek upíra (S03E07)
Tutanchamonův přívěsek (S03E03)
Půlnoční let (S02E18)
další epizody (4)
2000 Opposite Sex (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Smrtící dýka (S02E02)
Návrat boha (S02E01)
Poslední rytíř (S01E18)
další epizody (4)
JAG (TV seriál)
Most poblíž Kang So Ri (S05E18)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Horká zbraň (S01E02)
Budhova miska (S01E01)
Providence (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Posedlost (S03E18)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Reborn (E01)
Případ pro Sam (TV seriál)
Za správnou věc (S03E03)
Korunovace (S03E01)
Zemřít krásná (S02E18)
další epizody (4)
1997 Návštěvník (TV seriál)
Roar (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Smrt v poušti (S01E09)
1996 Mys (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Noční můry (S01E07)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
She's Out (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Bratři (E13)
1988 Piece of Cake (TV seriál)
The Contract (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1983 Vdovy (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Den vlajek (S01E04)