foto

Richard Cabral

  • nar. Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Windows on the World
2018 All Creatures Here Below
Breaking In
Duke
Peppermint: Anděl pomsty
2017 Zabiják Khali
2016 Ve jménu krve
2014 Kill Kapone
Paranormal Activity: Prokletí
Ulička hanby
2013 Crosstown
Konzultant
Práskač
2012 Patrola
2011 Za lepší život

TV seriály

2018 Mayans M.C. (TV seriál)
Cuervo/Tz'ikb'uul (S01E10)
Serpiente/Chikchan (S01E09)
Rata/Ch'o (S01E08)
další epizody (10)
2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Zpovědní tajemství (S01E13)
Srdeční záležitost (S01E12)
Muži zákona (S01E11)
American Crime (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Bouchačky kam se podíváš (S01E09)
Malý svědek (S01E08)
Rozlitý mlíko (S01E05)
další epizody (5)
American Crime (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (5)
2015 American Crime (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
2014 Bosch (TV seriál)
Chapter One: 'Tis the Season (S01E01)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
A Hell of a Ride (S01E24)
2011 Luck (TV seriál)
Ace Meets with a Talented Whiz Kid (E03)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Na lovu (S02E02)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Graduation Day (S03E10)
Fixing a Hole (S03E08)
Sideways (S03E07)
další epizody (4)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Derailed (S01E07)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Zabiják Khali

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace