foto

Terence Longdon

  • nar. 14.5.1922
    Newark-on-Trent, Nottinghamshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 23.4.2011 (88 let)
    Oxford, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
1996 Kirjad idast
1980 Mořští vlci
1978 Divoké husy
1977 That's Carry On!
1974 Gathering Storm, The (TV film)
1967 This Way for Murder (TV film)
1965 Return of Mr. Moto, The
1964 Clash by Night
1961 Carry On Regardless
On the Fiddle
Out of the Shadow
What a Whopper!
1960 Carry On, Constable
1959 Ben Hur
Carry On Nurse
1958 Carry On Sergeant
Doomsday for Dyson (TV film)
The Silent Enemy
1957 Dangerous Exile
Doktor hledá místo
1956 Jumping for Joy
Paris a Helena
The Man Who Never Was
1955 Pan Arkadin - Důvěrná zpráva
Woman for Joe, The
1954 Forbidden Cargo
1953 Appointment in London
1952 Angels One Five
Never Look Back
1951 Appointment with Venus

TV seriály

1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1986 Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
1985 Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1980 Marťanská kronika (TV seriál)
Marťané (E03)
1979 Potter (TV seriál)
1978 The Sandbaggers (TV seriál)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1974 Late Night Drama (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1966 Breaking Point (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
R3 (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Frankie Howerd in... (TV seriál)
Ivanhoe (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2004 Ultimate Film, The (TV film)
1998 What's a Carry On? (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace