foto

Emma Fielding

  • nar. 10.7.1966 (54 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 28 tisíc
Fast Girls
2011 The Great Ghost Rescue
2008 Druhý muž
2005 The Government Inspector (TV film)
Třetí v pořadí (TV film)
2003 My Uncle Silas II (TV film)
Unscrew
2002 Green-Eyed Monster (TV film)
Porazit Ježíše (TV film)
Střelci
2001 Případy inspektora Lynleyho: Vysvobození (TV film)
Zamilovaní andělé
2000 Exposure
Pandaemonium
1998 Scarlet Tunic, The

TV seriály

2020 Van Der Valk (TV seriál)
Death in Amsterdam (E03)
Only in Amsterdam (E02)
Love in Amsterdam (E01)
2019 Roky a roky (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2018 Les Misérables (TV seriál)
Unforgotten (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Pán času (TV seriál)
Demons of the Punjab (S11E06)
2016 Dark Angel (TV seriál)
2015 Arthur & George (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
This Is England '90 (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Foylova válka (TV seriál)
Elise (S09E03)
2014 Otec Brown (TV seriál)
Trofej plukovníka Gerarda (S02E08)
Inspektor Banks (TV seriál)
Kus mého srdce - 2. část (S03E04)
Kus mého srdce - 1. část (S03E03)
2011 Silk (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Missing a Body? (S01E04)
Únos a výkupné (TV seriál)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvé ticho (S13E04)
2009 Cranford (TV seriál)
October 1844 (S02E02)
August 1844 (S02E01)
2007 Cranford (TV seriál)
May 1843 (S01E05)
April 1843 (S01E04)
November 1842 (S01E03)
další epizody (5)
Fallen Angel (TV seriál)
Inspector George Gently (TV seriál)
2005 The Ghost Squad (TV seriál)
2001 My Uncle Silas (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Other People's Children (TV seriál)
1999 Big Bad World (TV seriál)
1998 A Respectable Trade (TV seriál)
The Mrs Bradley Mysteries (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
Drovers' Gold (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Zrcadlo mrtvého muže (S05E07)
1992 Performance (TV seriál)
Tell Tale Hearts (TV seriál)

Dokumentární

2003 Ancient Forests, The
1974 Nova (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky