foto

Suzzanne Douglass

  • nar. 12.4.1957 (63 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Happy Yummy Chicken
2015 Whitney (TV film)
2012 Changing the Game
2004 Chain of Command
2003 Sounder (TV film)
Škola ro(c)ku
1999 Student Affairs (TV film)
1998 Alyson's Closet
Nevinný výlet
The Last Weekend
1994 Hledání Grace (TV film)
Jason a Lyric
Neobyčejné léto
Princezna
1993 Hallelujah (TV film)
1992 Stav: kritický (TV film)
1991 In the Shadow of Love: A Teen AIDS Story (TV film)
1990 Knife and Gun Club, The (TV film)
1989 Step

TV seriály

2019 Když nás vidí (TV seriál)
2016 Bull (TV seriál)
Just Tell the Truth (S01E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mumie v parku (S11E13)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Hanba (S01E11)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Falešná hra (S03E11)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Secrets (S02E12)
1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)
1990 Against the Law (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
Live and Learn (S06E25)

Dokumentární

2002 It's Black Entertainment (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky