foto

Cinda Adams

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dům kouzel
2012 Sammyho dobrodružství 2
2003 This Is Not a Film
1985 Means and Ends

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
To See, to Tell (E09)
2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Eight: High Low (S01E08)
Nová holka (TV seriál)
Oregon (S04E16)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
2011 Záměna (TV seriál)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Hlavou proti zdi (S05E20)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
1997 Journey of Allen Strange, The (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2008 Chocolate News (TV pořad)
2007 Free Radio (TV pořad)
2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace