foto

Virginia Capers

  • nar. 22.9.1925
    Sumter, South Carolina, USA
  • zem. 6.5.2004 (78 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Commitments (TV film)
Pro lásku k Olivii (TV film)
Taking Back Our Town (TV film)
1999 Bad City Blues
1996 Ravenhawk (TV film)
1995 Truman (TV film)
1994 Ženský instinkt
1993 Beethoven 2
Tina Turner
1992 Správná volba
1990 Burning Bridges (TV film)
Dárce (TV film)
Když si na mě vzpomeneš (TV film)
Pacific Palisades
1988 Smrtící bumerang
1987 Off the Mark
1986 Jo Jo Dancer, Your Life Is Calling
Kačer Howard
The George McKenna Story (TV film)
Volný den Ferrise Buellera
1985 Da Capo
1984 Učitelé
1983 Just a Little More Love (TV film)
1982 Hračka
1981 Inmates: A Love Story (TV film)
1980 White Mama (TV film)
Willow B: Women in Prison (TV film)
1979 Featherstone's Nest (TV film)
Poprask v Severní ulici
1973 Five on the Black Hand Side
Nejlepší atlet světa
1972 Billie zpívá blues
The Judge and Jake Wyler (TV film)
Trouble Man
1971 Podporujte svého pistolníka!
The Late Liz
Velký Jake
1970 Byl jednou jeden lotr
Norwood
The Great White Hope
1969 Ztracený muž
1967 Ride to Hangman's Tree
1962 House of Women

TV seriály

2003 Kingpin (TV seriál)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Nabídka a poptávka (S08E06)
Nový začátek (S08E05)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1998 The Hughleys (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Správná pětka (TV seriál)
I Declare (S03E16)
1996 Chameleon (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Díkuvzdání à la Bunda (S11E06)
1995 Courthouse (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Co mi to jen schází (S06E11)
Den Díkuvzdání, část druhá (S06E10)
Den Díkuvzdání, část první (S06E09)
1993 Picket Fences (TV seriál)
Duty Free Rome (S02E02)
1992 Batman (TV seriál)
Cat Scratch Fever (S01E33)
1991 The Commish (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Problémy s babičkou (S02E05)
Věčně mladý (S01E18)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Nestyď se za svůj původ (S01E04)
Good Grief (TV seriál)
Městečko Evening Shade (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Unsub (TV seriál)
1988 The Golden Girls (TV seriál)
Mixed Blessings (S03E23)
1987 Frank's Place (TV seriál)
1986 Downtown (TV seriál)
Starman (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Nehoda (S02E13)
1985 227 (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Amanda's (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
Star of the Family (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)
1976 Jigsaw John (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Host

TV pořady

1974 Dinah! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky