foto

Ken Lynch

  • nar. 15.7.1910
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 13.2.1990 (79 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Rooster (TV film)
1974 W
Willie Dynamite
1973 Bad Charleston Charlie
Poor Devil (TV film)
1972 Jigsaw (TV film)
Přes 110. ulici
1971 Incident in San Francisco (TV film)
1970 Run, Simon, Run (TV film)
Tora! Tora! Tora!
1969 My Dog, the Thief (TV film)
1968 Jen se nikdy nenudit
P.J.
1967 Hotel
1966 Mister Buddwing
1964 Apache Rifles
Dead Ringer
Drahoušek
1963 FBI Code 98
1962 Dny vína a růží
Walk on the Wild Side
1961 Portrait of a Mobster
Stroj na líbánky
1960 Dark at the Top of the Stairs, The
Seven Ways from Sundown
1959 Anatomie vraždy
Legend of Tom Dooley, The
Na sever severozápadní linkou
Pahorek Pork Chop
Paratroop Command
1958 I Married a Monster from Outer Space
Man or Gun
Pluj tiše, pluj hluboko
The Bonnie Parker Story
Unwed Mother
Voice in the Mirror
Young and Wild
1950 When Willie Comes Marching Home

TV seriály

1983 Vichry války (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1979 Time Express (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Life and Times of Grizzly Adams, The (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
The Man and the City (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 He & She (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Ďábel v temnotě (S01E26)
1966 Blue Light (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Destry (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Grand Jury (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Betty Hutton Show (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mr. Denton on Doomsday (S01E03)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Honeymooners (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1949 Plainclothesman, The (TV seriál)
Suspense (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace