foto

George Furth

  • nar. 14.12.1932
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 11.8.2008 (75 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Sbohem lásko
Skandál Bulworth
1983 Doktor Detroit
Muž se dvěma mozky
1982 Lékařská akademie
Megaforce
1981 Tajný závod
1980 Scarlett O'Hara War, The (TV film)
1978 Hooper
1977 Ach, Bože
American Raspberry
Charlie Cobb: Nice Night for a Hanging (TV film)
Letiště '77
1976 Norman... Is That You?
1975 Let's Switch! (TV film)
Šampón
1974 Ohnivá sedla
1973 Spáč
The Third Girl from the Left (TV film)
What Are Best Friends For? (TV film)
1972 For the Use of the Hall (TV film)
1971 Sam Hill: Who Killed Mr. Foster? (TV film)
1970 Myra Breckinridgeová
Tales of Washington Irving (TV film)
1969 Butch Cassidy a Sundance Kid
1968 Bostonský případ
How to Save a Marriage (And Ruin Your Life)
Nobody's Perfect
P.J.
What's So Bad About Feeling Good?
1967 Cool Ones, The
Games
Tammy and the Millionaire
1966 Fame Is the Name of the Game (TV film)
1965 A Very Special Favor
Rage to Live, A
1964 Ten nejlepší
The New Interns

TV seriály

1997 You Wish (TV seriál)
1996 Chůva k pohledání (TV seriál)
Freida Needa Man (S04E05)
1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Bludný kruh (S02E20)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Nenadálá návštěva (S01E03)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
The Munsters Today (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
1976 Dumplings, The (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
Tammy (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Company (TV film) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

2013 Merrily We Roll Along (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace