foto

Val Bisoglio

  • nar. 7.5.1926 (94 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Honba za diamanty
1979 Rabín a zloděj
1977 Horečka sobotní noci
1976 Nedokončená novela
1975 Hindenburg
Hot Neon
1973 If I Had a Million (TV film)
Šéf je mrtvý
1971 Inside O.U.T. (TV film)
1968 Bratrství
Takhle se s dámou nejedná
1966 Hot Rod Hullabaloo
1963 Chladný svět

TV seriály

2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Koňské dostihy (S04E05)
Kryštof Kolumbus (S04E03)
Dluhy veřejné i soukromé (S04E01)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1986 Joe Bash (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Forgive Us Our Debts (S03E11)
1984 Cover Up (TV seriál)
1982 The Fall Guy (TV seriál)
Ladies on the Ropes (S01E15)
M*A*S*H (TV seriál)
Mše svatá (S10E14)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
To byl den po Vánocích (S10E10)
Život, který jsi zachránil (S09E20)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
Working Stiffs (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Flying High (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Vraždy v Čínské čtvrti, 2. část (S02E02)
Vraždy v Čínské čtvrti, 1. část (S02E01)
1973 Roll Out (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Room 223 (S02E04)
1970 McCloud (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky