foto

John Patterson

  • nar. 4.4.1940
    Buffalo, New York, USA
  • zem. 7.2.2005 (64 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 The Invisible Man (TV film)
1997 Expedice smrti (TV film)
1996 Her Costly Affair (TV film)
Svůdná nenávist (TV film)
1995 Never Say Never: The Deidre Hall Story (TV film)
See Jane Run (TV film)
Výhled skleněným stropem (TV film)
1993 Darkness Before Dawn (TV film)
Kořeny zla (TV film)
Relentless: Mind of a Killer (TV film)
Sňatek s mafií (TV film)
1992 Crow's Nest
Tajemství hřbitova (TV film)
1991 Marilyn and Me (TV film)
Sins of the Mother (TV film)
1990 She Said No (TV film)
1989 Deadly Innocents
Konec mlčení (TV film)
Mother's Courage: The Mary Thomas Story, A (TV film)
Spring, The
Taken Away (TV film)
1988 Deadline: Madrid (TV film)
1987 Independence (TV film)
1974 The Legend of Earl Durand

TV seriály

2005 Carnivale (TV seriál)
Ingram (S02E03)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nic ve zlém (S05E13)
Marco Polo (S05E08)
Kde je Johnny? (S05E03)
2003 Carnivale (TV seriál)
Den smrti (S01E11)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Understand Your Man (S02E14)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Škodlivý vliv televize (S04E07)
Bezpracný zisk (S04E02)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Noha (S01E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Společná práce (S02E09)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Jednočlenná armáda (S03E13)
Zaměstnanec měsíce (S03E04)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
Krach (S02E10)
Št'astný poutník (S02E06)
1999 Providence (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Sen o Jeannie Cusamanové (S01E13)
Lučiny (S01E04)
Rodinné právo (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Target Practice (S03E17)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Sins of the City (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Oběti obětí (S02E08)
1997 Advokáti (TV seriál)
Save the Mule (S02E09)
Případ pro Sam (TV seriál)
Padlí andělé 1/2 (S01E14)
Doppelganger (S01E11)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Vcítění (S01E01)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Everybody's Favorite Bagman (S01E06)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Zloděj z Budapeště (S01E03)
1984 Glitter (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Mississippi (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Date Rape (S02E16)
1982 Fame (TV seriál)
Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)

Dokumentární

1989 Step Into the Third Dimension