foto

Gregory Marcel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 August Falls
2016 Nástupce (TV film)
2015 Hoss
2014 Tiger Orange
2009 Sexy 40
Tale of the Tribe
The Fall
Veronika se rozhodla zemřít
2006 Kauza CIA
Sunkissed

TV seriály

2015 Code Black (TV seriál)
Black Tag (S01E11)
2014 Mind Games (TV seriál)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a šílená bejvalka (S02E11)
2012 Up All Night (TV seriál)
Swingers (S02E03)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
2010 Infinity Strategists (TV seriál)
The Cavanaughs (TV seriál)
Událost (TV seriál)
I Know Who You Are (E07)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Šílená sběratelka (S05E12)
2008 Mentalista (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Infinity Strategists (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky