foto

Irene Tsu

  • nar. 4.11.1943 (75 let)
    Šanghaj, Čína
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Fred 2: Night of the Living Fred (TV film)
2007 Alibi
2006 Ways of the Flesh
2002 Zlatá děvka
2000 Mary Kay Letourneau Story, The (TV film)
1997 Nic mi neříkej (TV film)
1996 Polibek vdovy (TV film)
Tian mi mi
1993 Dračí květ
Mr. Jones
1992 Kouzelná bublina
1990 Girl to Kill For, A
1987 Moje spravedlnost
1986 Somrák z Beverly Hills
1984 Touch of Scandal, A (TV film)
1980 Father Damien: The Leper Priest (TV film)
1978 Cops and Robin (TV film)
1976 Damien's Island
Hot Potato
1975 Paper Tiger
1974 Judge Dee and the Monastery Murders (TV film)
Letiště 1975
Three the Hard Way
1972 Stand Up and Be Counted
1970 The Yin and the Yang of Mr. Go
1968 Zelené barety
1967 Caprice
Ostrov ztracených
The Karate Killers
1966 7 Women
Paradise, Hawaiian Style
Women of the Prehistoric Planet
1965 Alibabův meč
Jak vycpat divoké bikini
John Goldfarb, Please Come Home!
1963 Pod stromem věčného pokušení
Take Her, She's Mine
1962 Horizontal Lieutenant, The
1961 Flower Drum Song

TV seriály

2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Čínská čtvrť (S07E08)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Tanglewood (S01E13)
2003 Lost at Home (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Autor, autor (S07E19)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Michael Richards Show, The (TV seriál)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Hýčkaný syn (S03E20)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1994 Compromising Situations (TV seriál)
1988 Panský dům (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1983 Ryan's Four (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1976 Future Cop (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 The New Perry Mason (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Off to See the Wizard (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace