foto

Paul Brinegar

  • nar. 19.12.1917
    Tucumcari, New Mexico, USA
  • zem. 27.3.1995 (77 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Maverick
Wyatt Earp: Return to Tombstone
1991 Gambler Returns: The Luck of the Draw, The (TV film)
Život pod psa
1986 Androidy (TV film)
1984 Chattanooga Choo Choo
1982 Wild Women of Chastity Gulch, The (TV film)
1981 Příšera nebyla milá
1978 Vzbouření v Sun Valley (TV film)
1975 A kdo ji zabije teď?
1973 Tulák z širých plání
1969 Kovboj
1966 Country Boy
1958 Cattle Empire
How to Make a Monster
1957 Copper Sky
Hell on Devil's Island
Přelet přes oceán
The Iron Sheriff
Vampire, The
1956 Fighting Trouble
Flight to Hong Kong
Inside Detroit
Ransom!
World Without End
1955 Cell 2455 Death Row
I Died a Thousand Times
1954 Dawn at Socorro
Four Guns to the Border
Lidská bestie
Phantom of the Rue Morgue
Rails Into Laramie
Rocket Man, The
Rogue Cop
Stříbrný kalich
Zrodila se hvězda
1953 Captain Scarface
Fast Company
It Happens Every Thursday
So Big
1952 Captive City, The
Here Come the Nelsons
Pat a Mike
We're Not Married!
1951 Insurance Investigator
Journey Into Light
Storm Warning
1950 A Ticket to Tomahawk
Mladík s trumpetou
1949 Pinky
Sword in the Desert
Take One False Step
The Gal Who Took the West
1948 Larceny
1946 Abilene Town

TV seriály

1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1990 They Came from Outer Space (TV seriál)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Code R (TV seriál)
Life and Times of Grizzly Adams, The (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Dusty's Trail (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
1967 The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Hero, The (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Noah's Ark (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
The Files of Jeffrey Jones (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace