foto

Hal Baylor

  • nar. 10.12.1918
    Banner County, Nebraska, USA
  • zem. 5.1.1998 (79 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Cesta Velkou Planinou (TV film)
New Daughters of Joshua Cabe, The (TV film)
1975 Chlapec a jeho pes
Cornbread, Earl and Me
Podivná spravedlnost
1974 Herbie a stará dáma
Medvědi a já
1973 Bonnie's Kids
One Little Indian
Vládce severní dráhy
1972 Pickup on 101
Ulzanův nájezd
1971 Chlupatý poradce
Evel Knievel
Grissomova banda
1970 Cheyennský klub
Stanice WUSA
1967 Gnome-Mobile, The
Pan Fitzwilly
1966 Prokristapána
1964 Quick Before It Melts
1963 Johnny Cool
1959 Operace Spodnička
1958 Mladí lvi
1957 Dejte jim za mě pusu
1956 The Burning Hills
Všechny čluny na vodu
1955 Outlaw Treasure
1954 Black Tuesday
Princ Valiant
This Is My Love
Tobor the Great
Řeka do nenávratna
1953 99 River Street
Champ for a Day
Down Among the Sheltering Palms
Flight Nurse
Hot News
Island in the Sky
Slunce jasně svítí
Woman They Almost Lynched
1952 Breakdown
Fort Osage
One Minute to Zero
Velký Jim McLain
1951 Inside Straight
Jim Thorpe -- All-American
The Guy Who Came Back
The Wild Blue Yonder
Up Front
1950 Destination Big House
Dial 1119
For Heaven's Sake
Joe Palooka in the Squared Circle
1949 Podvod
The Crooked Way
V píscích Iwo Šimy
Yes Sir That's My Baby
1948 Joe Palooka in Winner Take All

TV seriály

1977 CHiPs (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Planet of the Apes (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Město na pokraji věčnosti (S01E28)
1966 Batman (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Harris Against the World (TV seriál)
No Time for Sergeants (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
1962 The Beachcomber (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Gunslinger (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Captain David Grief (TV seriál)
Casey Jones (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Sheriff of Cochise (TV seriál)
Sheriffs of the USA (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
So This Is Hollywood (TV seriál)
Steve Donovan, Western Marshal (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
The Joe Palooka Story (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Pride of the Family (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace