foto

Ewa Kasprzyk

  • nar. 1.1.1957 (63 let)
    Stargard Szczeciński, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mayday
2019 Miszmasz czyli Kogel Mogel 3
Polityka
Serce do walki
Solid Gold
2018 Jak pokonać kaca
Mory Vratislavi
Narzeczony na niby
Serce nie sługa
2016 Kobiety bez wstydu
2014 Mur
2013 Kanadyjskie sukienki
2011 Och, Karol 2
Área de descanso
2010 Mistyfikacja
2009 Červená a bílá
2005 Milenci z Marony
2004 Cudownie ocalony (TV film)
Telefono
2003 Break Point
Warszawa
2002 Kariera Nikosia Dyzmy
2001 Bellissima (TV film)
Czlowiek magnes
Licencja na zaliczanie
1999 O dwóch takich, co nic nie ukradli
1997 Kochaj i rób co chcesz
1995 Drzewa
1994 Komedia małżeńska
1993 Následnost citů
Pajęczarki
Polski Crash (TV film)
1989 Galimatias, czyli kogel-mogel II
1988 Není svatba jako svatba
1986 Glód serca (TV film)
Rajska jablon
1985 Dziewczeta z Nowolipek
Medium

TV seriály

2020 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 6 (S15E06)
Episode 4 (S15E04)
2019 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S14E12)
Episode 9 (S14E09)
Episode 4 (S14E04)
další epizody (6)
2018 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S12E08)
Episode 3 (S12E03)
Episode 1 (S12E01)
další epizody (4)
2017 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 4 (S10E04)
Episode 1 (S10E01)
další epizody (8)
2016 Druga szansa (TV seriál)
180 stopni (S01E01)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S08E11)
Episode 8 (S08E08)
Episode 3 (S08E03)
další epizody (10)
Blondynka (TV seriál)
Bomba z opóźnionym zapłonem (S04E12)
Ujawnione tajemnice (S04E11)
Jubileusz to ryzyko (S04E10)
další epizody (6)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Krąg czułości (E13)
Komitet rodzicielski (E12)
Olga wychodzi za mąż (E11)
další epizody (6)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 6 (S06E06)
Episode 4 (S05E04)
Episode 2 (S05E02)
Blondynka (TV seriál)
Każdemu kiedyś zagra orkiestra (S04E04)
Sokół w klatce (S04E03)
Nocne rozmowy (S04E02)
další epizody (4)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 9 (S03E09)
Episode 5 (S03E05)
další epizody (6)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (5)
2012 Ja to mam szczęście (TV seriál)
Episode 25 (S02E25)
Episode 24 (S02E24)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (6)
Komisarz Alex (TV seriál)
Morderstwo doskonałe (S01E06)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
2010 Prosto w serce (TV seriál)
2009 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2007 Prawo miasta (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 6 (E06)
další epizody (5)
2005 Codzienna 2 m.3 (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
1999 Czulosc i klamstwa (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1994 Radio Romans (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky