foto

George Mitchell

  • nar. 21.2.1905
    Larchmont, New York, USA
  • zem. 18.1.1972 (66 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Honor Thy Father (TV film)
1971 Dvouproudá asfaltka
Kmen Andromeda
1969 Strom poznání
1967 Švindlíř
1966 Jízda v bouři
Nevada Smith
1964 The Unsinkable Molly Brown
1963 Twilight of Honor
1962 Fallguy
Kid Galahad
Ptáčník z Alcatrazu
Third of a Man
1959 Invasion of the Animal People
The Wild and the Innocent
1957 3:10 Vlak do Yumy
1955 The Phenix City Story
1945 Captain Eddie
1941 Virginia
1935 Once in a Blue Moon

TV seriály

2014 Mistresses (TV seriál)
Playing with Fire (S02E05)
Friends with Benefits (S02E04)
1970 The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 My Friend Tony (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
Dark Shadows (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
NET Playhouse (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Witch (S01E02)
The Twilight Zone (TV seriál)
Ring-A-Ding Girl (S05E13)
Jess-Belle (S04E07)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Beachcomber (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Tate (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Execution (S01E26)
The Hitch-Hiker (S01E16)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Bashful Burro (S03E19)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
Harbormaster (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1962 Fallguy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky