foto

Barbara Howard

  • nar. 4.11.1956 (62 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 "Defektiv" BOONE
Hudba ze sousedního pokoje
Slappy a Smraďoši
1994 Out of Darkness (TV film)
1993 Amityville: Image zla
1992 Kruté neřesti (TV film)
Those Secrets (TV film)
1990 Bílý palác
1989 Fair Game (TV film)
1988 Lucky Stiff
1984 O závod s měsícem
Pátek třináctého 4

TV seriály

1997 Milénium (TV seriál)
Loin Like a Hunting Flame (S01E12)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1995 Chůva k pohledání (TV seriál)
Having His Baby (S03E10)
1993 Padlí andělé (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Veronica Clare (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1983 For Love and Honor (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)

Dokumentární

2009 His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace