foto

Jimmy Lydon

  • nar. 30.5.1923 (95 let)
    Harrington Park, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Peter Lundy and the Medicine Hat Stallion (TV film)
1976 New Daughters of Joshua Cabe, The (TV film)
Občanská policie
1973 Bonnie's Kids
1972 Michael O'Hara the Fourth (TV film)
1971 Cannon (TV film)
Scandalous John
Strange Monster of Strawberry Cove, The (TV film)
1969 Smrt pistolníka
1961 Když jsem naposledy viděl Archieho
1960 Hypnotic Eye, The
I Passed for White
1957 Chain of Evidence
1956 Battle Stations
The Magnetic Moon (TV film) - a.z.
1955 The Second Greatest Sex
Zuřivý úsvit
1954 Desperado, The
1953 Island in the Sky
1951 Corky of Gasoline Alley
Gasoline Alley
Oh! Susanna
1950 Destination Big House
Hot Rod
September Affair
Tarnished
The Magnificent Yankee
When Willie Comes Marching Home
1949 Bad Boy
Miss Mink of 1949
Old-Fashioned Girl, An
Tucson
1948 Johanka z Arcu
Out of the Storm
The Time of Your Life
1947 Cynthia
Good News
Life with Father
Sweet Genevieve
1946 Affairs of Geraldine
1945 Strange Illusion
Twice Blessed
1944 Henry Aldrich Plays Cupid
Henry Aldrich's Little Secret
Henry Aldrich, Boy Scout
My Best Gal
Shining Future, The
The Town Went Wild
When the Lights Go On Again
1943 Caribbean Romance
Henry Aldrich Gets Glamour
Henry Aldrich Haunts a House
Henry Aldrich Swings It
Palubní střelec
Paramount Victory Short No. T2-4: The Aldrich Family Gets in the Scrap
1942 Cadets on Parade
Henry Aldrich, Editor
Henry and Dizzy
Star Spangled Rhythm
The Mad Martindales
1941 Henry Aldrich for President
Naval Academy
1940 Bowery Boy
Little Men
Tom Brown's School Days
1939 Back Door to Heaven
Home Early
Middleton Family at the New York World's Fair, The
Two Thoroughbreds

TV seriály

1985 Misfits of Science (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Many Happy Returns (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Back There (S02E13)
1960 Checkmate (TV seriál)
New Comedy Showcase (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Love That Jill (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Union Pacific (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
So This Is Hollywood (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Rocky Jones, Space Ranger (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
1952 Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1950 First Hundred Years, The (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)
1949 The Life of Riley (TV seriál)
The Silver Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2004 Edgar G. Ulmer - The Man Off-screen
1977 All-Star Tribute to Elizabeth Taylor, An (TV film)
1944 Road to Victory
1942 Paramount Victory Short No. T2-1: A Letter From Bataan

TV pořady

1952 The Christophers (TV pořad)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace