foto

Todd Susman

  • nar. 17.1.1947 (71 let)
    St. Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 The Discoverers
2011 The A Plate
2010 Doktor Smrt (TV film)
2009 The Flying Scissors
Únos vlaku 1 2 3
2006 Co takhle zaplavat si
2003 Stuey
2002 Klamné zdání
1999 Dožeň, co se dá!
1998 Rat Pack (TV film)
1997 Guardian, The (TV film)
Prostě piš
1996 Porotce
1995 Cizáci (TV film)
Noc muže na útěku
Vražda v Las Vegas
1993 Mistr neznámého boje
Šišouni v New Yorku
1987 Policajt v Beverly Hills II
1984 City Killer (TV film)
Vzal jsem si modelku (TV film)
1981 Other Victim, The (TV film)
Thornwell (TV film)
1980 Ethel Is an Elephant (TV film)
Getting There (TV film)
Portrait of an Escort (TV film)
1979 California Dreaming
1977 Off the Wall
1975 Death Scream (TV film)
1973 Going Places (TV film)
Trpasličí gang
1972 Loners, The
1971 Hvězdná dívka

TV seriály

2018 Bull (TV seriál)
Jury Duty (S03E02)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
First Week (S01E02)
2016 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Finds Her Mom! (S02E13)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Bullitův Mustang (S06E07)
2014 Alpha House (TV seriál)
The Civility Zone (S02E07)
The Contest (S02E03)
Gaffergate (S02E02)
další epizody (4)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Looks Blue, Tastes Red (S02E02)
Thirsty Bird (S02E01)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Can't Fix Crazy (S01E13)
The Chickening (S01E05)
I Wasn't Ready (S01E01)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Til Death (S02E08)
2011 Onion SportsDome (TV seriál)
2009 Delocated (TV seriál)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Fallacy (S04E21)
2001 Tak málo času (TV seriál)
2000 Futurama (TV seriál)
Zachraňte vojína Bendera (S02E17)
1999 Angel (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Greene bledne závistí (S06E03)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 George & Leo (TV seriál)
Jenny (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Univerzitní nemocnice (TV seriál)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Dodge (S08E18)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Thea (TV seriál)
1992 Camp Wilder (TV seriál)
Likely Suspects (TV seriál)
Scorch (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
She-Wolf of London (TV seriál)
U nás na radnici (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
Have Faith (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Zásah v pravou chvíli (S03E13)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 Second Chance (TV seriál)
1986 Fresno (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Amanda's (TV seriál)
Goodnight, Beantown (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
Star of the Family (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
Number 96 (TV seriál)
1979 New Kind of Family, A (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Osobní finance (S08E08)
Sestra doktorka (S08E07)
1978 The White Shadow (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Major Ego (S07E09)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Hrobař (S06E12)
1976 Alice (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Probuzení (S04E24)
Smějící se Jack (S04E22)
Der Tag (S04E18)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Bob Crane Show, The (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Drahá mami (S04E17)
Zbraň (S04E14)
O paroháčích a lidech (S04E12)
další epizody (20)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Vojín Charles Jehně (S03E14)
Všední den (S03E12)
Adamova žebra (S03E11)
další epizody (13)
1973 Kojak (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Pouze pro důstojníky (S02E15)
Žhavé rty a prázdná náruč (S02E14)
Dostaňte mě odtud (S02E13)
další epizody (8)
1971 Funny Face (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 The Young Rebels (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1978 The Incredible Hulk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace