foto

J.J. Johnston

  • nar. 24.10.1933 (85 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Červený pás
2005 Zlom vaz
2004 Jumbo Girl
Pravidla boje
2002 Hitters
2001 Dead Man's Run
2000 Kdo zabil děti z Atlanty? (TV film)
Lakeboat
Super kšeft
Velké trable malého města
1999 K-9 II. Můj přítel se studeným čumákem
Rituals and Resolutions
1998 Fallen Arches
Simon Says
Zprostředkovatel (TV film)
1997 Labyrint lží
1995 Dědictví hříchu (TV film)
Mimo podezření
1994 Plot mezi světy
Snímek na tělo
Stranger by Night
1993 Vzteklej pes a Glorie
1992 Vodní motor (TV film)
1991 Dospívání v Queens
JFK
Nežádoucí láska (TV film)
Vražda
1989 Desert Steel
Nevinný muž
Peter Gunn (TV film)
1988 Pravý Američan
Předvolba 976
S mafií v patách
1987 Osudová přitažlivost
Penitentiary III
Plevel
Ředitel školy
1986 A Winner Never Quits (TV film)
1981 Čí je to vlastně život
1979 Crisis in Mid-air (TV film)
1978 Towing
1972 Beware! The Blob

TV seriály

2001 Dva z Queensu (TV seriál)
Papa Pill (S03E18)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1997 Ženatý se závazky (TV seriál)
Stavka popelářů (S11E13)
1996 Ženatý se závazky (TV seriál)
Videoklip (2. část) (S10E15)
1995 Cybill (TV seriál)
1994 Ženatý se závazky (TV seriál)
Žádný hrnec na hrách (S09E09)
1993 Missing Persons (TV seriál)
Padlí andělé (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Bundovo štěstí (S08E04)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
The Fanelli Boys (TV seriál)
1989 Roseanne (TV seriál)
We Gather Together (S02E09)
1987 Wiseguy (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Kde je šéf (S01E12)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Čas života (S08E11)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 James at 15 (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)

Dokumentární

2007 Ricky Jay Plays Poker

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace