foto

Patrick Blossier

  • nar. 23.9.1949 (70 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Le Quai de Ouistreham
Les Deux Alfred
2018 Becassine!
2017 K.O.
2014 Gazely
2011 Mnich
2010 Hosté mého otce
2009 Ježek
Ráj na západě
2008 Dívka z Monaka
Návrat z bronzového lesa
Wawa
2007 L'Avare (TV film)
Ti, kteří zůstávají
2006 Den vítězství
Mon colonel
Suzanne
2005 Knír
Sekera
2004 Feux rouges
Strážce majáku
2003 Bratrstvo ticha
Otec a synové
Rêves en France (TV film)
2002 Amen.
Felix a Rose - Láska po francouzsku
2000 Princ z Tichomoří
Věrnost
1999 Le Derrière
1998 Hors jeu
1997 Comédien, Le
Fred
Komorná z Titanicu
Město šílenců
1996 Le bel été 1914
1995 Aube ŕ l'envers, L'
Le fabuleux destin de Madame Petlet
Nevinné lži
1994 D'Artagnanova dcera
Loin des barbares
1993 Libera me
Malá apokalypsa
1992 Blanc d'ébène
Nous deux
Temps et la chambre, Le (TV film)
1991 Jacquot z Nantes
Mimo život
Táta nebo milenec
1990 Docteur Petiot
La vengeance d'une femme
1989 Après la pluie
Hrací skříňka
Mé noci jsou krásnější než vaše dny
1988 Camomille
Hořící kříže
Le testament d'un poète juif assassiné
Mangeclous
1987 L'Homme voilé
La Vallée fantôme
Miss Mona
Moine et la sorciere, Le
Sale destin
1986 Jour et nuit
1985 Bez střechy a bez zákona
1984 La Boiteuse
1982 Les quarantièmes rugissants
1980 Naše dcera
1976 Pousse-pousse

TV seriály

2019 Mythomaniac (TV seriál)
2015 Znovuzrozeni (TV seriál)
Les Revenants (S02E08)
Etienne (S02E07)
Esther (S02E06)
další epizody (8)
2014 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
další epizody (8)
2012 Znovuzrozeni (TV seriál)
La Horde (S01E08)
Adèle (S01E07)
Lucy (S01E06)
další epizody (8)
Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2000 Victoria, nebo bolest žen (TV seriál)

Dokumentární

1991 Octavio
1990 Le fruit de vos entrailles
1986 T'as de beaux escaliers tu sais

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

1991 Octavio
1990 Le fruit de vos entrailles

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1991 Octavio

Zvukařská filmografie

Dokumentární

1991 Octavio

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky