foto

Jakub Voves

  • nar. 1971
    Praha
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Miss Hanoi
Trojí život (TV film)
2016 Případ pro lyžaře (TV film)
Případ pro malíře (TV film)
2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
Čtyři dohody (divadelní záznam)
2007 Stop (TV film)
2001 ELFilm (studentský film)
Svatební dary (studentský film)
Svatá noc (TV film)
1999 Výheň
1998 Rozmarná (studentský film)

TV seriály

2008 Soukromé pasti (TV seriál)

Dokumentární

2018 Bohu žel
2016 Jiří Bárta hraje Bachovy Suity pro violoncello (koncert)
Odvaha
Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa
Můj pokus o mistrovský opus (TV seriál)
Vilém Veverka versus Suita pro hoboj a klavír Pavla Haase (S02E03)
2015 Můj pokus o mistrovský opus (TV seriál)
Pavel Steidl versus Paganiniho Sonáty pro sólovou kytaru (S01E06)
Jiří Bárta versus Bachovy Suity pro sólové violoncello (S01E02)
2014 Je nám spolu dobře
Magický hlas rebelky
2013 Liebe Indigo
2012 Největší přání
Věra 68
2011 Trafačka – Chrám svobody
2010 Oko nad Prahou
2009 Drž rytmus! (TV film)
2008 Hasta el silencio
Ježíš je normální!
Vítejte v KLDR!
2007 Dobře placená procházka '07 (TV film)
Radůza - půjdu, kam chci (TV film)
2006 13. komnata (TV seriál)
Kupředu levá, kupředu pravá
2005 Nová cestománie (TV seriál)
2004 Cesta - portrét Věry Chytilové
2003 Máňa po deseti letech (TV film)
2002 Konec světa v srdci Evropy
Obec B. (studentský film)
2000 Zábradlí (TV film)
1999 Curriculum vitae (TV seriál)
O čem sní muži (TV film)
O čem sní ženy (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

2016 Pečeme podle hvězd (TV pořad)
2006 Ženy Charty 77 (TV pořad)
1999 Zpověď (TV pořad)
1998 Jak se žije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace