foto

Ivo Heger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Bajkeři
Miluji tě modře
2014 Bony a klid 2
2013 Strach
2012 Carmen
2008 Nejkrásnější hádanka
2007 Movie
2004 Duše jako kaviár

TV seriály

2019 Kameňák (TV seriál)
Ztráta paměti (S01E08)
Balón (S01E07)
Zápas (S01E06)
další epizody (8)

Skladatelská filmografie

Filmy

2002 Děvčátko

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace