foto

Václav Flegl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Staříci
2013 Nepravděpodobná romance
2010 Mamas & Papas
2006 Radio Kebrle (studentský film)

TV seriály

2015 Doktor Martin (TV seriál)
Výběrové řízení (S01E08)
Zlomená srdce (S01E05)
Na vodě (S01E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2019 Efekt Vašulka
2018 Bohu žel
Mimořádná zpráva
Neklidná hranice
2017 Hudba Zdeněk Liška (TV film)
Planeta Česko
Český Alláh
2016 Díra v hlavě
Lidé, kteří pozorují ptáky
Zvláštní vyšetřování (TV seriál)
Český žurnál (TV seriál)
V nejlepším zájmu dítěte (S04E04)
Český Alláh (S04E01)
2015 Cesta vzhůru
Dobré úmysly
Magický Činoherní klub (TV seriál)
Nová krev (E06)
Pára nad řekou
Příběhy zvědavých přírodovědců (TV seriál)
Šimpanzí trus aneb O lidoopech a parazitech (E10)
Cestující ryby aneb O hlaváčích (E09)
Chladná krev aneb O čolcích (E08)
další epizody (10)
Ukrajino, nezlob se (TV film)
Český žurnál (TV seriál)
Pět zrození (S03E01)
2014 Je nám spolu dobře
Pirátské sítě
2013 Dobrý řidič Smetana
2012 Hra o kámen
2011 Film jako Brno (studentský film)
Venku
2010 Český mír
2009 Jan Hus - mše za tři mrtvé muže
Netopýři ve tmě (TV film)
2007 Poustevna, das ist Paradies!
2005 Věci (studentský film)
2001 Ocet (studentský film)
2000 Digestive (studentský film)

Divadelní záznam

2013 Proces (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky