foto

Jacek Hamela

  • nar. 11.6.1964 (56 let)
    Opole, Województwo opolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2021 Gęś
2020 Gorzko, gorzko!
2019 Ptačí řeč
2018 Plan B
2017 Tytanowa biel
2016 Historia Roja
Volyň
2015 Król życia
2014 Hroši
Občan
U strážnýho anděla
2013 Walesa: člověk naděje
2012 Dopraváci
Představ si
Zabít bobra
2011 Jak se zbavit celulitidy
Růžena
Strach z výšek
2010 Benátky
2009 Afonia i pszczoły
Operace Dunaj
2008 0_1_0
Lejdis
2007 Katyň
2006 Jasminum
2004 Svatba
2003 Pornografie
2001 Pól serio
2000 To my
1999 Na koniec świata
1997 Pułapka

TV seriály

2020 W rytmie serca (TV seriál)
Kryzys nasz powszedni (S06E07)
Szach i mat (S06E06)
Farbowany lis (S06E04)
další epizody (4)
2019 W rytmie serca (TV seriál)
Boisz się? (S05E13)
Druga szansa (S05E11)
Nowe życie (S05E09)
další epizody (7)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Tak zginął (E13)
Mechanizm zegarowy (E12)
Rząd oficjalny (E11)
další epizody (13)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Oddany chleb (E13)
Słowo honoru (E12)
Paszport (E11)
další epizody (13)
2005 Klinika samotnych serc (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
2004 Od vylodění po Berlín (TV film)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2015 Bruno Schulz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky