foto

Igor Konyukov

  • nar. 22.12.1958 (61 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Štěstí je krásná věc
2018 Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
2017 Všechno nebo nic
2014 Hodinový manžel
2011 V peřině
2010 Kajínek

TV seriály

2020 Kameňák (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2019 Kameňák (TV seriál)
Ztráta paměti (S01E08)
Balón (S01E07)
Zápas (S01E06)
další epizody (8)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky