foto

Burt Mustin

  • nar. 8.2.1884
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • zem. 28.1.1977 (92 let)
    Glendale, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Train Ride to Hollywood
1976 Bakerův jestřáb
1975 Mobile Two (TV film)
The Strongest Man in the World
1974 Big Rose: Double Trouble (TV film)
Herbie a stará dáma
Mame
1973 Miracle on 34th Street (TV film)
1972 Now You See Him, Now You Don't
1971 Švindl
1970 The Over-the-Hill Gang Rides Again (TV film)
Tiger by the Tail
1969 Hail, Hero!
My Dog, the Thief (TV film)
Ostře sledovaná banka
The Over-the-Hill Gang (TV film)
The Witchmaker
Time for Dying, A
1968 Elvis: Speedway
The Shakiest Gun in the West
1967 Dobrodružství Bullwhipa Griffina
The Reluctant Astronaut
1966 Horatio Alger Jones (TV film)
The Ghost and Mr. Chicken
1965 Cincinnati Kid
Dívka ze Západu
1964 Dolarová manželství
Sex and the Single Girl
The Killers
The Misadventures of Merlin Jones
1963 Nadšením bez sebe
Son of Flubber
Twilight of Honor
1962 Hemingway's Adventures of a Young Man
Všechno se hroutí
1961 Sněhurka a tři moulové
1960 Domů z hor
The Adventures of Huckleberry Finn
1959 The FBI Story
1958 Ovčák
Rally 'Round the Flag, Boys!
1957 Raintree County
1956 Great Day in the Morning
Jednou nohou v pekle
Storm Center
These Wilder Years
1955 Hodiny zoufalství
Muž se zbraní
Prince of Players
The Return Of Jack Slade
1954 Cattle Queen of Montana
Day of Triumph
Executive Suite
Gypsy Colt
She Couldn't Say No
Silver Lode
Witness to Murder
1953 A Lion Is in the Streets
Half a Hero
Přiznání jedné dívky
The Moonlighter
The Silver Whip
Vicki
1952 Just Across the Street
Poslední rodeo
Talk About a Stranger
The Sellout
1951 Detektivní příběh
The Last Outpost

TV seriály

1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
1975 Phyllis (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
All in the Family (TV seriál)
New Andy Griffith Show, The (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
The Funny Side (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Dragnet 1967 (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
Summer Fun (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Camp Runamuck (TV seriál)
Hank (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Destry (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Mickey (TV seriál)
No Time for Sergeants (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Kick the Can (S03E21)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Ichabod and Me (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Night of the Meek (S02E11)
1959 Bonanza (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The Dennis O'Keefe Show (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Date with the Angels (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Great Gildersleeve (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Mayor of the Town (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Our Miss Brooks (TV seriál)
The Abbott and Costello Show (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
The Stu Erwin Show (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1963 The Judy Garland Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace