foto

Pierre Semmler

  • nar. 19.4.1943
    Gladbeck, Německá říše
  • zem. 9.9.2011 (68 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Nachtschicht - Das tote Mädchen (TV film)
2009 Cargo
Loď snů - Emiráty (TV film)
Nachtschicht - Blutige Stadt (TV film)
2008 Nachtschicht - Ich habe Angst (TV film)
2006 Nachtschicht - Der Ausbruch (TV film)
2005 Nachtschicht - Tod im Supermarkt (TV film)
2003 Nachtschicht - Amok! (TV film)
2001 Téměř smrtonosná past
Vera Brühne (TV film)
2000 Elitní zásahová jednotka (TV film)
Kanak Attack
1999 Rozvrat
1998 Vinnetou se vrací (TV film)
1997 Salut l'angoisse (TV film)
1995 Bídníci 20. století
1994 Wonder Boy - De sueur et de sang
1992 Mademoiselle Fifi ou Histoire de rire (TV film)
1990 Le jeu du renard
Vězení - Není čas na spravedlnost
1988 Magická hlubina
Un été à Paris
1987 Duo solo
1986 Caviar rouge, Le
La Femme secrète
Machine à découdre, La
Soldat Richter (TV film)
1985 Asterix a překvapení pro Cézara
Nečekaná zrada
Vive la mariée (TV film)
1984 Krev těch druhých
Králova bláznovství
Mesrine
Mrchožrouti
Scénario défendu, Le (TV film)
1983 Balles perdues
Edith a Marcel
Le Grand carnaval
Návrat bažantů
Un homme à ma taille
1982 Ce fut un bel été (TV film)
Invitation au voyage
Retour d'Elisabeth Wolff, Le (TV film)
Zemřeš krásnější než já
1981 Jedni a druzí
Le mari, la femme et le cosmos (TV film)
Ombre rouge, L'
1980 Au bon beurre (TV film)
Les turlupins
Věž rukojmí (TV film)
1979 Divorcement, Le
Huba toho druhého
1978 Docela obyčejný příběh
Le dossier 51
One, Two, Two: 122, rue de Provence
1977 Le Crabe-Tambour

TV seriály

2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Modrý bicykl (TV seriál)
1996 Jamais 2 sans toi (TV seriál)
1995 Belle Époque (TV seriál)
Die Straßen von Berlin (TV seriál)
1994 Florida Lady (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1989 En cas de bonheur (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)
1986 Catherine (TV seriál)
Espionne et tais-toi (TV seriál)
1985 Madame et ses flics (TV seriál)
Pohled do zrcadla (TV seriál)
1984 Opération O.P.E.N. (TV seriál)
1983 Deux amies d'enfance (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Les Uns et les autres (TV seriál)
Marion (TV seriál)
1980 L'Aéropostale, courrier du ciel (TV seriál)
Petit déjeuner compris (TV seriál)
Visiteurs, Les (TV seriál)
1979 Île aux trente cercueils, L' (TV seriál)
1978 La filière (TV seriál)
Voltaire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace