foto

Paul Rhys

  • nar. 19.12.1963 (54 let)
    Neath, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Casanova (TV film)
2010 Slečna Marplová: Modrá pelargonie (TV film)
When Harvey Met Bob (TV film)
2006 Desatero přikázání (TV film)
2005 Hellraiser: Návrat mrtvých
2003 The Deal (TV film)
Vacuum
Y Mabinogi
2002 Food of Love
Lives of Animals, The (TV film)
2001 Nevinný (TV film)
Z pekla
2000 I Saw You (TV film)
1999 Láska krvácí
Unknown Things
1998 King Lear (TV film)
1995 Blood and Water (TV film)
Přízraky Helen Walkerové (TV film)
1994 A Summer Day's Dream (TV film)
The Healer (TV film)
Žena pro dva muže
1993 Gallowglass (TV film)
1992 Chaplin
Rebečiny dcery
1991 102 Boulevard Haussmann (TV film)
Colette
1990 Opium Eaters (TV film)
Vincent & Theo
1988 Heroes, The (TV film)
Tumbledown (TV film)
1987 Duch (TV film)
Lionheart
Malá Dorritka
1986 Úplní začátečníci

TV seriály

2018 Lore (TV seriál)
Mary Webster: The Witch of Hadley (S02E05)
2017 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Washingtonovi špioni (S04E10)
2016 Viktorie (TV seriál)
Brocket Hall (S01E03)
Dvorní dámy (S01E02)
Panenka 123 (S01E01)
2015 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Zpečetěný osud (S02E05)
Natvrdo (S02E02)
Myšlenky svobodného muže (S02E01)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Ira Deorum (S03E10)
Angelus Iratissimus (S03E09)
La Confessione Della Macchina (S03E08)
2014 The Assets (TV seriál)
Borgia (TV seriál)
1503, 1. část (S03E09)
1499 (S03E05)
1498 (S03E04)
další epizody (5)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Ďábel (S01E06)
Borgia (TV seriál)
Kdo je jako bůh? (S02E12)
2011 Nadějné vyhlídky (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nahoře a dole (S04E04)
Komando (S04E02)
Rozedraný a špinavý (S04E01)
2010 Luther (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Cena za lidskost (TV seriál)
Damage (S02E07)
In the Morning (S02E06)
Educating Creature (S02E04)
další epizody (5)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Královna (TV seriál)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 5 (S07E05)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt staré posluhovačky (S11E01)
2005 Beethoven (TV seriál)
2002 I Saw You (TV seriál)
2001 The Cazalets (TV seriál)
2000 Anna Karenina (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
1995 Ghosts (TV seriál)
The Last Machine (TV seriál)
1987 My Family and Other Animals (TV seriál)

Dokumentární

2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace