foto

Deidre Hall

  • nar. 31.10.1947 (72 let)
    Milwaukee, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 My Christmas Dream (TV film)
2014 Dokonalé štěstí (TV film)
2001 Days of Our Lives' Christmas (TV film)
2000 Days of Our Lives' 35th Anniversary (TV film)
1995 Never Say Never: The Deidre Hall Story (TV film)
OP Center (TV film)
1993 Night Sins (TV film)
Žena na římse (TV film)
1991 Poprvé (TV film)
Pravdu zná jen moře (TV film)
1989 Perry Mason: Případ vraha z mužstva hvězd (TV film)
1988 Vezměte si mé dcery, prosím (TV film)
Walt Disney World 4th of July Spectacular (TV film)
1985 A Reason to Live (TV film)
1981 Tvář za milión dolarů (TV film)
1980 Pray TV
1976 Special Delivery
1972 Adventures of Nick Carter (TV film)

TV seriály

2017 Skvělé zprávy (TV seriál)
Válka je peklo (S01E04)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
1990 Columbo (TV seriál)
Planý poplach (S09E02)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
1984 Hot Pursuit (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1976 Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
The Krofft Supershow (TV seriál)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
Karen (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Columbo (TV seriál)
Dobrá pověst nadevše (S03E06)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
In the Midst of Strangers (S01E09)
1970 San Francisco International Airport (TV seriál)
1969 Night Gallery (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2013 Untitled Bill Hayes Documentary
2004 Soapography (TV seriál)
2001 Intimate Portrait: Deidre Hall (TV film)
Intimate Portrait: Lisa Rinna (TV film)
1999 Intimate Portrait: Loni Anderson (TV film)
1993 Ultimate Driving Challenge, The (TV film)
1986 NBC 60th Anniversary Celebration (TV film)

Host

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)
The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
The Jeff Probst Show (TV pořad)
2009 The 7PM Project (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2006 The 33rd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2005 Martha (TV pořad)
The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2004 The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Mornings with Kerri-Anne (TV pořad)
NBC 75th Anniversary Special (TV pořad)
SoapTalk (TV pořad)
2001 Show Wayna Bradyho (TV pořad)
1999 Martin Short Show, The (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1995 The 22nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1993 Circus of the Stars Gives Kids the World (TV pořad)
The 20th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1991 KTLA Morning News (TV pořad)
1989 Circus of the Stars #14 (TV pořad)
Joan Rivers Show, The (TV pořad)
1988 Battle of the Network Stars XIX (TV pořad)
1987 CBS This Morning (TV pořad)
Harry Anderson's Sideshow (TV pořad)
The Wil Shriner Show (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
Wildest West Show of the Stars, The (TV pořad)
1985 Circus of the Stars #10 (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky