foto

Horst Sachtleben

  • nar. 24.9.1930 (89 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Laim und die Zeichen des Todes (TV film)
2016 Stadtlandliebe
Zorn – Wie sie töten (TV film)
2015 Über den Tag hinaus (TV film)
2014 O jedné dívce
Um Himmels Willen - Das Wunder von Fatima (TV film)
2013 Buddy
2012 Transpapa
Um Himmels Willen - Mission unmöglich (TV film)
2011 Für immer daheim (TV film)
Leben lassen
2010 Um Himmels Willen - Weihnachten unter Palmen (TV film)
2009 Inga Lindström: Dědic z Granlundy (TV film)
Léto na Long Islandu (TV film)
Místo dopadu: Berlín (TV film)
Sterne über dem Eis (TV film)
2008 Um Himmels Willen - Weihnachten in Kaltenthal (TV film)
Wieder daheim (TV film)
2007 Wenn Liebe doch so einfach wär' (TV film)
2006 Místo činu - Bez boje (TV film)
2005 Tři sestry po německu (TV film)
Vorletzter Abschied
2004 Místo činu: Mnichov - Mládeži nepřístupno (TV film)
2003 Talks (studentský film)
2002 Froschkönig (TV film)
2001 Ein Sommertraum (TV film)
Za hranicí lásky (TV film)
2000 Das Phantom (TV film)
Drift (studentský film)
Mein Bruder, der Idiot (TV film)
1999 Asterix a Obelix
Růže v bouři (TV film)
1998 Ein Fleisch und Blut (TV film)
Eine ungehorsame Frau (TV film)
1997 Der Rosenmörder (TV film)
Gefangene der Liebe (TV film)
Porträt eines Richters (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zbloudilá srdce (TV film)
Rote Waschmaschine, Die
1996 Schöne G'schichten mit Helmut Fischer: Ein feiner Herr (TV film)
Za hranicí ticha
1995 Herz für Laura, Ein (TV film)
Spur eines Zweifels (TV film)
1992 Tod der Engel (TV film)
1991 Anwalt Abel - Noch Zweifel, Herr Verteidiger (TV film)
1990 Rosamunde
1989 Pavučina
1988 Naheliegender Mord, Ein (TV film)
1987 Unsichtbare, Der
1984 Klein, aber mein! (TV film)
1983 Hauptsache: Leben... (TV film)
Martin Luther (TV film)
1980 Sierra Madre (TV film)
1978 Der große Karpfen Ferdinand und andere Weihnachtsgeschichten (TV film)
Zoufalství
1976 Ein Mann für Mama (TV film)
Tatort - Abendstern (TV film)
1974 Tatort - Zweikampf (TV film)
1973 Mein Onkel Benjamin (TV film)
Tatort - Tote Taube in der Beethovenstraße (TV film)
1972 Einfach davonsegeln! (TV film)
Oscar Wilde (TV film)
Verdacht gegen Barry Croft (TV film)
Willi Tobler und der Untergang der 6. Flotte (TV film)
1971 Der Herr Schmidt - Ein deutsches Spektakel mit Polizei und Musik (TV film)
Der große Verhau
1970 Endspurt (TV film)
Kirschgarten, Der (TV film)
1967 Der Werbeoffizier (TV film)
Die Mitschuldigen (TV film)
1966 Bethanien (TV film)
Der Kinderdieb (TV film)
Fall Mata Hari, Der (TV film)
Junggesellenabschied (TV film)
Kriminalmuseum - Der Koffer (TV film)
1965 I gringos non perdonano
1964 Zlatokopové z Arkansasu
1962 Nachruf auf Jürgen Trahnke (TV film)

TV seriály

2019 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Alte Wunden (S04E08)
2014 Rozmarné jaro (TV seriál)
Až na konec světa (E07)
2012 Otec Braun (TV seriál)
Peněz se nenasytí (E20)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Tod aus der Schnabeltasse (S01E03)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2008 Unser Mann im Süden (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Jenom mrzutosti (S02E08)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Totengräber (S05E27)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Heinrich a Paul (S07E04)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Florida Lady (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Unsere Schule ist die Beste (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Pfarrerin Lenau (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Der Geisterwald - Blutbuche und Rabenrache (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1986 Kir Royal (TV seriál)
1983 Köberle kommt (TV seriál)
1982 Der schwarze Bumerang (TV seriál)
Die Krimistunde (TV seriál)
Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Doktor Puclík (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
Joseph Balsamo (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Divadelní záznam

1968 Der Unbesonnene (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1994 Höchstpersönlich (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky